ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi’nin avukatından odatv’ye suç duyurusu!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin Avukatı Canadar Arslan, Başkan Çerçi ile ilgili odatv.com’da yer alan haber üzerine odatv hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eklenme:03.10.2019 / 11:51          Güncelleme:03.10.2019 / 11:53

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin Avukatı Canadar Arslan, bugün yaptığ yazılı bir açıklama ile odatv hakkında Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına suç durusunda bulunduklarını belirtti. 

İşte Arslan’ın "KAMU OYUNA ÖNEMLİ DUYURU" başlığı altında yaptığı o açıklaması;  

01.10.2019 tarihinde saat 23.00 itibarı ile odatv.com internet haber sitesinde müvekkilim Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi hakkında çarpıtılarak verilen başlıkla kamuoyuna haber servis edilmiş, müvekkilime karşı iftira suçu işlenmiştir. Haberde müvekkilimin konuşmaları videodan deşifre edilerek yazıyla ve video yayınlayarak verilmesine rağmen haberin başlığı maksatlı şekilde videoda ve yazıda olmayan ifadelerle değiştirilerek kamuoyu yönlendirilmek istenmiştir. Söz konusu haberi yayınlayan ilgililerin asılsız beyanları nedeniyle cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak haklarında kamu davası açılması isteğiyle Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz. 

Av. Dr. Canadar Arslan

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir