ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa'da çizgi ofis kırtasiye açıldı

25 yıldır kırtasiye sektöründe doğru bildiği çizgisinden sapmayan Kadir Sökme’nin sahibi olduğu çizgi ofis kırtasiye Manisa’da açıldı.

Eklenme:07.09.2019 / 00:08          Güncelleme:07.09.2019 / 00:21

25 yıldan beri kırtasiye sektöründe hizmet veren Kadir Sökmen’in sahibi olduğu çizgi ofis kırtasiye Manisa Lisesi karşısında hizmete açıldı.

Açılışa, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıncan,  Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Hasacar ve çok sayıda vatandaş katıldı

Açılışa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kadir Sökmen, “Bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. En büyük hedefimiz sizlerin güvenini ve desteğini kazanarak yolumuza devam etmek olacaktır. Her gün ilk günkü gibi azim ve kararlılıkla çalışacak öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olmak için elimizden geleni yapacağız. Kitap-kırtasiye ve ofis malzemeleri ile ilgili buğun açılışını yapacağımız is yerimiz tüm Manisa'ya hayırlı uğurlu olsun. Buraya gelerek yanımızda olan, cicek göndererek bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.”dedi.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir konuşmasında,

“Kadir bey yaklaşık 25 yıldır Kırtasiye sektöründe farklı firmalarla çalışmış ve bu işi bilen bibisi. Bugün de kendi mekânının açılışını yapıyor. Öncelikle cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Yıllarca bu sektörün içinde bulunan birisi olarak burada açacağımız mekânda da başarılı olacağını ve Manisa’nın eğitim hayatına katkı sağlayacağını düşünüyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle bu mekânın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizleri de saygı ve sevgiyle selamlarlarken, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in de sizlere selamını iletiyorum.” İfadelerine yer verdi.  

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise  “Böylesi hayırlı bir günde hayırlı bir vesile için bir aradayız. İş yeri açmak çok önemli Çünkü iş yerlerimiz insanlara aş ve iş imkânı sağlıyor. Helâlından kazanmak çok önemli. Helalından kazandığımız rızıkları da hayırlı yerlere sarfetmektir. Kadir bey kardeşimizde helal kazancını hayırlı yerlerde harcar inşallah. Açılışını yapacağımız iş yerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir