ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik Zabıtanın Yeni Yaşını Kutladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193.yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Zabıta Teşkilatı’nın belediyelerin görünen yüzü olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan tüm zabıta kardeşlerimizin, Zabıta Haftası’nı kutlarım” dedi.

Eklenme:03.09.2019 / 19:19          Güncelleme:03.09.2019 / 19:23

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 1 – 7 Eylül Zabıta Haftası nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 193. yılında tüm zabıta personelini kutlayan Başkan Çelik “Zabıta Teşkilatı belediyelerin görünen yüzüdür. Şehrin daha huzurlu olabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan Zabıta Teşkilatı, bir şehrin olmazsa olmazlarındandır. Kuruluşu, Osmanlı dönemine dayanan ve yaklaşık 2 yüzyıllık bir teşkilat olan Zabıta Teşkilatı, o dönemlerde Çarşı Ağası olarak anılmaktayken Cumhuriyet döneminde getirilen çeşitli kanunlarla daha düzenli bir hale getirilerek, günümüzdeki Zabıta Teşkilatı adını almıştır. Şehzadeler Belediyesi olarak zabıta bizim açımızdan son derece önemlidir. Şehirdeki tertip ve düzen açısından, belediye hizmetlerimizin kusursuzlaşması açısından büyük bir özveri ile çalışan bir ekibiz. Belediyecilik fedakarlık gerektiren zor bir iş. Belediye başkanından tüm çalışanlarına kadar mesai mefhumu tanımadan, iyi günde, kötü günde vatandaşların yanında olabilmek için yoğun bir çaba ve koşturmayı gerektiren bir iş. Bunu da hepimiz el birliği ile yapıyoruz. Tüm zabıta çalışanlarının Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir