ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Baybatur'dan Zafer Bayramı mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “30 Ağustos; bütün yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir” dedi.

Eklenme:30.08.2019 / 01:57          Güncelleme:30.08.2019 / 01:57

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türk Milleti’nin haklı ve onurlu direnişiyle; bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtladığını belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

“Asil milletimizin Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde 1919 yılında Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi, Kurtuluş Savaşımıza giden yolu açmış ve büyük taarruzla bu kutlu mücadele taçlandırılmıştır. 1071 zaferiyle ayak bastığımız vatanımızın tapusu 30 Ağustos zaferi ile bir kez daha tescillenmiştir. Sadece düşmanla değil, yokluklarla da mücadele eden aziz milletimiz, azmi ve inancı sayesinde düşmanın kirli emellerini tersine çevirmeyi başarmış, istiklal mücadelesinden zaferle çıkmıştır. Bu zafer, sadece askeri bir başarı olarak kalmamış tarih sahnesinde yeni bir Türk devletinin doğmasına da zemin hazırlamıştır. Bugün, dünya milletleri ailesinin şerefli bir üyesi olarak varlığına devam eden Türkiye Cumhuriyeti, milletinin refahı, huzur ve mutluluğu için sürekli gelişmekte, çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma gayretini kararlılıkla sürdürmektedir.

Ülkemize yönelik yok etme girişimleri dün; savaş, işgal ve hain askeri darbe yöntemleriyle gerçekleştirilmek istenirken, bugün farklı yöntemlerle farklı planlar devreye sokulmaktadır. Ancak bilinmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti’nin her ferdi, bu süreçleri çok iyi idrak etmekte, ülkemiz üzerinde oynanan sinsi oyunlara vakıf olmakta ve bunun karşısında yüzyıllardır yaşayan zafer ruhuyla mücadele etmektedir. Tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbinde ve 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de ekonomik ve teknolojik her türlü saldırı karşısında aziz milletimizin, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde geçmişten aldığı ilham, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığıyla bu süreçten de zaferle çıkacağına olan inancım tamdır. Büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor,  30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir