ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özkan'dan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, yüreği vatan ve bayrak aşkı ile çarpan Türk milletinin, bağımsızlığı için neleri göze alabileceğini tüm dünyaya ilan ettiği gurur günlerinden biri olduğunu belirtti.

Eklenme:30.08.2019 / 01:49          Güncelleme:30.08.2019 / 01:49

Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ağustos ayının, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz için özel bir ay olduğunu vurguladı. 
Milletimizin tarihe geçmiş birçok başarısının Ağustos ayında gerçekleştiğinin altını çizen Özkan, "Ecdadımız 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt Zaferi'ni kazanarak Anadolu’ya ilk defa adımlarını atmış ve yaklaşık bin yıldır bu toprakların üstünde üzüntüsünü ve sevincini bir arada paylaşmış ve paylaşmaya devam edecektir. 1516 yılında ise yine Ağustos ayında kazanılan Mercidabık Zaferi ile Türkler düşmanlarına gözdağı, dostlarına güven vermesini bilmiştir. Bundan tam 97 yıl önce ise parçalanmak ve yok edilmek istenen milletimiz, 30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milli birlik ve beraberliğinden güç alarak tarihe bir destan daha yazmıştır" ifadelerini kullandı.
30 Ağustos 1922 tarihinin, Türk milletinin yeniden doğuşunun da simgesi olduğunu dile getiren Özkan, kutlama mesajında şunları kaydetti:
"Kahraman ordumuzun, yokluk içindeki fedakar milletimizle birlikte kazandığı bu zafer, Türk milletinin milli birlik ve beraberliğinin en anlamlı örneklerinden biridir. Bu zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gücünü aziz milletinden alan, demokratik ve çağdaş bir hukuk devleti olarak dünya devletleri arasında en üstlerde yerini almıştır, almaya da devam edecektir. Ecdadımız bizlere bu ülkeyi, din, dil, ırk gözetmeksizin omuz omuza birlikte mücadele ederek emanet etmiştir. Bunu hiçbir zaman unutmuyoruz, unutmayacağız. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile 30 Ağustos, bizlere şartlar ne kadar zor olursa olsun, başarıya ulaşma konusunda önümüzde daima açık bir yol bulunduğuna işaret etmektedir. Allah ülkemize, milletimize zeval vermesin. Allah bu ülkenin varlığını ve başarısını daim kılsın.
Bu vesile ile milletimizin 97 yıl önce destansı bir mücadeleyle, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde esaret zincirlerini kırdığı, bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya kanıtladığı, ülke toprağının resmen imkânsızlıklar içinde geri alındığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarım.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anarken, Yüce Allah'tan hepsine rahmet dilerim.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir