ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den 15 Temmuz Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Bu ülkede bir daha milletin iradesine kasteden sapkın zihniyetler olmayacaktır. Ülkemizin bölünmesine ve parçalanmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Eklenme:14.07.2019 / 15:56          Güncelleme:14.07.2019 / 16:13

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün önemine dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 3 yıl önce Türk Milletinin tek yürek olarak hainlere, darbecilere fırsat vermediğine dikkat çekti. Manisalı vatandaşları Milli Birlik Günü etkinliklerine davet eden Başkan Çerçi yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “3 yıl önce 15 Temmuz günü, kökü dışarıda bir takım yabancı istihbarat örgütleriyle bağlantılı ve devletimizin içerisine sızmış sapkın çeteler darbe yapmaya kalkıştı. O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşlarımızı alanlara davet etmesi üzerine on milyonlar sokağa döküldü. Türk Milleti kıyama kalktı ve darbecileri bastırdı. Maalesef o gün 248 şehit verdik ve 2 bin 196 vatandaşımız da gazi oldu. Milletin iradesini, milletin temsilcilerini yok etmeye çalışan, devlete ait uçaklarla milleti, devletin kurumlarını, kamu binalarını bombalayan bu alçaklar içimizden çıktı. Yurt dışında bazı gizli şebekelerle irtibatlı olan bu hainler millet tarafından o gün bertaraf edildi. İnşallah bu ülkede bir daha milletin iradesine kasteden sapkın zihniyetler olmayacak. Millet ve devlet olarak bunun üstesinden gelmeyi bildik. Bundan sonra da devletin içerisinde bu tarz yapılar yer bulamayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde o gün bu sapkın zihniyeti nasıl yok ettiysek, bundan sonra da ülkemize kasteden her türlü terör odakları yok edilecektir. Ülkemizin bölünmesine ve parçalanmasına izin vermeyeceğiz. Bu yıl da, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde meydanlarda olacağız. O günü hatırlayacağız. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde nice yıllara umutla bakacağız. Milli irademizi ve egemenliğimizi kimseye teslim etmeyeceğiz. Devletimiz ilelebet var olsun.”

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir