ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten 15 Temmuz Mesajı

​Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3. yılı nedeniyle yayınladığı mesajda “Türk milleti 15 Temmuz’da yeniden bir kurtuluş destanı yazmıştır” dedi.

Eklenme:14.07.2019 / 14:57          Güncelleme:14.07.2019 / 14:57

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, hain FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı hain darbe kalkışmasının milletin iradesiyle akamete uğratmasının ardından TBMM’de kabul edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3. yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.  15 Temmuz darbe kalkışmasının Türkiye tarihinin en hain saldırısı olduğunu ifade eden Başkan Çelik “15 Temmuz 2016 akşamı Türkiye, tarihinin en alçak, en çirkin, en büyük saldırısına uğradı. FETÖ’nün teröristleri, Anadolu’da bin yılda görmediğimiz vatan hainliğini sergilediler. Milletin tanklarını, silahlarını millete çevirdiler. İnsanları kurşun yağmuruna tuttular, sivil katliam yaptılar. Meclisi bombaladılar, köprüleri kapattılar. Cumhurbaşkanını öldürmeye teşebbüs ettiler. Bu aslında bir darbe girişimi değildi. Mısır’da Libya’da oynanan oyunları bu ülkede uygulayacaklar,  hükümeti devirecekler, sokakları kan gölüne çevirecekler, iç savaş çıkaracaklar dış müdahale ile Türkiye’yi Endülüs gibi Anadolu’dan sileceklerdi. Milletimizin yüz yıllık birikimini, yüz yıllık geleceğini çalacaklardı” dedi.

 

“DOSTA DÜŞMANA GÖSTERDİK”

Türk milletinin o gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bir destan yazdığını belirten Başkan Çelik “Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla el ele meydanlara akın eden, kahraman milletimizin direnmesiyle, yeni bir Kurtuluş Savaşı destanı yazıldı. O kahramanlar, tarihin akışını değiştirdi.” şeklinde konuştu. Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu asla unutulmamalıdır ki, biz millet olarak 15 Temmuz gecesi ölümü öldürmeyi öğrendik. Bağımsızlığımızdan birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğimizi dosta düşmana gösterdik. Ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkede, kıyamete kadar camilerimizden Kur’an, minarelerimizden ezan sesini duyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarını hiçe sayarak şehadete eren şehitlerimizi, gazilerimizi ve cümle vatanseverleri minnet ve şükranla anıyorum. Aziz milletimin 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir