ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa BBSK kaleci Anıl Atağ’ı renklerine bağladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Giresunspor forması giyen yetenekli kaleci Anıl Atağ’ı kadrosuna kattı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten 29 yaşındaki file bekçisi, bu sene takımıyla şampiyonluk yaşayacağına inandığını söyledi.

Eklenme:10.07.2019 / 14:26          Güncelleme:10.07.2019 / 14:26
TFF 2. Lig temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor, kaleye önemli bir takviye daha yaptı. Geçtiğimiz sezon Giresunspor forması giyen, yetenekli file bekçisini kadrosuna katan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Anıl Atağ’la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Anıl Atağ, “İnşallah geçen sene yaşanan şansızlık bu sene yaşanmadan bir üst lige çıkacağız. İlerleyen süreçte Süper lig için mücadele edeceğiz. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir