ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur, Ramazan Bayramı’nı kutladı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayram vesilesiyle memleketlerine gidecek vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını rica etti.

Eklenme:02.06.2019 / 19:10          Güncelleme:02.06.2019 / 19:10

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dini bayramların, toplumsal yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Baybatur, "İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, yüreklerin bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, umut ve sevincimizi artıran, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren çok özel günlerdir. Bayramlar aynı zamanda, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vurgu yapan toplumsal değerlerimizin de en önemli yansımasını oluşturmaktadır. Medeniyetimizin manevi köklerinden gelen değerlerimizin korunması, güçlendirilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılmasına, aile bağlarımızın pekiştirilmesine vesile olan bayramlar, aramızdaki sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, paylaşmanın güzel örneklerinin yaşandığı kutlu vesilelerdir. İnsanların kaynaşması ve kenetlenmesi için de önemli bir fırsat oluşturan bayramlar, her yıl gelip geçen ve sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga yayıldığı, '’Ben'i'’ ’Biz'’ yapan müstesna zaman dilimleridir. Büyüğüyle küçüğüyle, sılada olanıyla, gurbette yaşayanıyla, aile fertlerinin bir araya geldiği, özlemlerin giderildiği bu özel günlerde büyükler ziyaretlerle, küçükler hediyelerle mutlu edilir. İçinde bulunduğumuz bu kutsal günlerin ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, refah ve esenlik getirmesini, dünyanın birçok bölgesinde yaşanan acıların sona ermesini yürekten temenni ediyorum.”

Bayram vesilesiyle akraba ziyareti yapmak, memleket hasreti gidermek veya tatil yapmak üzere yollara düşen vatandaşlara da seslenen Baybatur, şöyle devam etti:

“Seyahat edecek vatandaşlardan trafikte dikkatli olmalarını, bayram sevincini acıya ve hüzne boğmamalarını özellikle rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; değerli Manisalı hemşehrilerimin gönüllerin buluştuğu bayram günlerini birlik, dayanışma ve huzur içerisinde geçirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir