ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler ailesi bayramlaştı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi personeli ve meclis üyelerini Veziroğlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftarda ağırladı. Şehzadeler ailesi, önce aynı sofrada oruç açtı ardından bayramlaştı.

Eklenme:02.06.2019 / 16:36          Güncelleme:02.06.2019 / 16:36

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısının ardından belediye personeli ve meclis üyelerini Veziroğlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftarda ağırladı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de tam kadro yer aldığı iftarda davetlilere hitap eden Başkan Çelik, Ramazan ayının son günlerinin yaşandığına değinerek şöyle konuştu; “Allah’ım sağlık ve afiyet içerisinde bizi Ramazan Bayramı’na kavuştursun.  Mübarek bayramlar, geceler Müslümanların birliğine beraberliğine kardeşliğine vesile olsun. Bugün meclisimizin ardından istedik ki iftarımızı birlikte yapalım. Hepiniz hoş geldiniz.  Allah tuttuğunuz bütün oruçları kabul etsin. Allah’ım bu güzel şehrimize havasını soluyup, suyunu içtiğimiz aziz şehrimize güzel hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin. Çünkü biz hep birlikte bir aileyiz. Bugüne kadar güzel başarılı hizmetlere imza attık. İnanıyorum ki bundan sonra da el birliği, gönül birliği ve samimiyetle daha iyilerini daha güzellerini hayata geçireceğiz.  Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum.”   Okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı dualar edildi. İftar sonrası Başkan Çelik ve başkan yardımcıları misafirlerini  tek tek uğurlarken, onlarla bayramlaştı.

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir