ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Kadir Gecesi binlerce Manisalıyı buluşturdu

Şehzadeler Belediyesi, Kadir Gecesi nedeni ile Hatuniye Camii’ndesahur vaktine kadar düzenlenen Kadir gecesi programında açtığı stantlarda vatandaşlara ikramlar dağıttı.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de, Hatuniye Camii’nde düzenlenen programa katılarak, Kadir gecesi programına katılan vatandaşlara ikram dağıtarak vatandaşlarla sohbet etti.

Eklenme:01.06.2019 / 19:28          Güncelleme:01.06.2019 / 19:43

Mübarek Kadir Gecesi, Şehzadeler İlçesi’nde Hatuniye Camisinde düzenlenen programla dolu dolu geçti. Şehzadeler İlçe Müftülüğü, Hatuniye Camii’nde düzenlediği Kadir Gecesi programları ile Manisalıları bir araya getirdi. Şehzadeler Belediyesi, cami bahçesinde açtığı stantlarda limonata, bulgur pilavı, ve helva ikramında bulunarak, vatandaşların rahat bir gece geçirmesini sağladı. Hatuniye Camiinde düzenlenen programlara AK Parti Manisa Milletvekili Tamer AKKAL, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve binlerce vatandaş katıldı.Gecenin ilerleyen saatlerinde kılınan tespih namazına da katılım yoğun oldu. Teravih namazının ardından Hatuniye Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşlarla sohbet etti.  Manisalı vatandaşlarla birlikte Kadir Gecesi’ni Hatuniye Camii’nde geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu mübarek gecede vatandaşlarımızla bir arada olmak için bu geceyi Hatuniye Camii’nde geçirelim istedik. Şehzadeler Belediyesi olarak cami çevresinde stantlar kurarak, onların rahat bir şekilde ibadetlerini yapmaları için gayret gösterdik. Her standımızda farklı ikramlarımız vardı. Vatandaşlarımızın bundan çok memnun kaldığını gördük. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etti” dedi.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir