ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur’dan Kadir Gecesi mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eklenme:30.05.2019 / 19:15          Güncelleme:30.05.2019 / 19:15

Mübarek gecelerin inanları birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran önemli zaman dilimleri olduğunu belirten Baybatur, mesajına şunları kaydetti:

“Kandiller dünyevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaratılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlardır. Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin yaradan katında kabul edildiği, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in ‘Kim Kadir Gecesi’ni, faziletine inanarak ve mükâfatını da Cenab-ı Allah'tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ buyurduğu müstesna bir gecedir. İslam’ın nurunun yeryüzünü aydınlatmaya başladığı bu gece, kalplerimizin ve gönüllerimizin de aydınlandığı gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi; ilahi rızayı kazanmak, arınmak, bu önemli gecenin feyiz ve bereketinden faydalanmak, ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek, hayatına yeni bir başlangıç yapmak isteyen inananlar için eşsiz fırsatlar sunmaktadır. İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönelten bu gecenin, her zaman ve her mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumumuzu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanıyorum. Esenlik ve güvenliğin kâinata yayıldığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını diliyor, başta kıymetli Manisalı hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir