ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

GÜNPEN Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

GÜNPEN Yönetim Kurlu Başkanı Çetin Güngör, GÜNPEN ailesini Manisa’nın güzide mekanlarından birisi olan Hacıoğlu Kebap Salonunda verdiği iftar yemeğinde biraraya getirdi.

Eklenme:28.05.2019 / 15:37          Güncelleme:28.05.2019 / 15:38

İftar yemeğine GÜNPEN Yönetim Kurlu Başkanı Çetin Güngör’ün yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Güngör, Kutbettin Güngör ve Fatih Güngör, WİNSA Ege Bölge Müdürü Batuhan Boyacı, Panjur Ege Bölge Müdürü Çağatay Yılmaz Özdil, VİNSA Ege Bölge Satış Şefi Ali Alper Çakır, İzmir Bölge Teknik Şefi Kemal Akbulut ve GÜNPEN çalışanları katıldı.

GÜNGÖR'DEN KATILANLARA TEŞEKKÜR 

İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden GÜNPEN Yönetim Kurlu Başkanı Çetin Güngör, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında şirketimiz bünyesinde çalışanlarımıza verdiğimiz geleneksel iftar yemeğini bu Ramazan’da da vermeyi Allah bizlere nasip etti. Bu ve buna benzer etkinlikler er motivasyonumuzu arttırdığı gibi birlik ve beraberliğimiz de pekiştirmektedir. Manisa’da WİNSA ana bayisi olmamız nedeniyle İftar yemeğimize katılan Ege Bölge Müdürü Batuhan Boyacı’ya, Panjur Ege Bölge Müdürü Çağatay Yılmaz Özdil’e, VİNSA Ege Bölge Satış Şefi Ali Alper Çakır’a, İzmir Bölge Teknik Şefi Kemal Akbulut’a ve GÜNPEN çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile iftar yemeğimize katılanların ve tüm İslam âleminin daha şimdiden ‘Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin Manisa’mıza, Ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Allah’tan dua ve niyaz ediyorum." diye konuştu.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir