ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç’a Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yeni görev

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kendisinin Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine atanacağını söyledi.

Eklenme:26.05.2019 / 23:06          Güncelleme:27.05.2019 / 19:00

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak, etkinliklere katılmak üzere geldiği memleketi Manisa’ya gelen Arınç, Öğretmenevinde aile dostları için verdiği iftar yemeğinde kendisinin, yeni kurulan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanacağı müjdesini verrdi.

Arınç şöyle konuştu:

"Her yerde her şeyi konuşmak doğru değildir. Ama önemli olan konuşulacak yerde konuşmak, susulacak yerde susmaktır. Konuşulacak yerde susar, susulacak yerde konuşursanız o da çok ters olur. Sizden bir şey sorulduğu zaman doğruyu söylemek zorundayız. Efendim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.  Onuncu köy olur.  Ne olacak, kovarlarsa kovsunlar.

Şimdi kim bilir benim hakkımda tweet atanlar ne düşünüyorlardır. Biz yok olmuştuk. Bitmiştik.  Ezilmiştik. Çürümüştük. Düşünebiliyormusunuz biz Cumhurbaşkanımızın yanında Başdanışmanlık falan değil, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi.  Başkanın (Cumhurbaşkanı Erdoğan) kendisi olacak biz de yanında olacağız. Böyle bir şeyi Rabbim sadakatın sonucunda veriyor, yalakalığın değil. Allah’a hamdolsun."  

Arınç’ın bu müjdesi iftar yemeğine katılanlar tarafından uzun süre alkış yağmuruna tutuldu.

İftar yemeğine AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur,  Arınç’ın abisi Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Ümit Doğay Arınç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MCBÜ Eğitim Görevlilerinden Enver Atik, Arınç'ın yakın dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir