ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özkan’dan 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan; “19 Mayıs 1919, Türk tarihinde özgürlük ve milli irade için mücadelenin atılan ilk adımı olarak tarihe altın harflerle kazınmıştır.”dedi

Eklenme:18.05.2019 / 17:18          Güncelleme:18.05.2019 / 17:18

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Baybarmı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özkan mesajında; Tam 100 yıl yani bir asır önce 19 Mayıs 1919 tarihinde ülkenin dört bir yanı düşman kuvvetleri tarafından işgal altında tutulurken, ülkenin geleceği ve milletin menfaati için bağımsızlık meşalesinin ateşlendiği gün 19 Mayıstır.
Bu konuda üstün bir çalışma ve başarı gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk geleceğe atılan bu adımı yine geleceği temsil eden bu ülkenin gençlerine hediye etmiştir. 
Millet olarak gençliğe güvenimiz, inancımız tamdır.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde genç Milletvekillerimizin mevcut oluşu ülke yönetiminde gençlere verdiğimiz önemin göstergesidir. Özellikle Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu konuda ayrı bir hassasiyet göstermekte ve “gençlerimize güvenmemek, inanmamak geleceğimizden vazgeçmek demektir” sözü ile gençlerimizin ülke kalkınması için yönetimde daha çok söz alacaklarını her fırsatta vurgulamaktadır.
Millet olarak biz bir aileyiz, ailede nasıl genç evlatlarımızın kararları bizim için önemli ise ülke olarak gençlerimizin de kararları ve önerileri bizim için önemlidir.
AK Parti olarak gençlerimize güvendiğimiz için seçme ve seçilme yaşını 18'e indirdik. 
Çanakkale savaşında en ön saflarda şehadete gençlerimiz yürüdü, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tankların önüne yatan yine gençlerimizdi. Bir asır değil bin asır geçse de gençlerimiz bu ülkenin geleceğini belirleyen en önemli unsurdur.
Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılını kutluyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizi tebrik ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir