ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den Anneler Günü mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Anneler, yüreklerindeki sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır.” dedi.

Eklenme:10.05.2019 / 16:20          Güncelleme:10.05.2019 / 16:26

Her yıl Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, annelerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini söyledi. Başkan Çerçi mesajında şu ifadelere yer verdi: “Annelerimiz, bizleri topluma faydalı, ahlaklı insanlar olarak yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıkları, sevgi ve şefkatin kaynağıdır. Peygamber Efendimizin (SAV) ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ Hadis-i Şerif’i dinimizde annelerin değerini en iyi anlatan sözlerden biridir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur.Yaşamımızda bizi karşılıksız seven, en kötü zamanımızda yanımızda olan annelerimize hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermekte kusur etmemeli, onların kıymetini bilmeliyiz. Onları yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, birlikte geçirdiğimiz zamanın sınırlı olduğunu unutmayarak bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum." 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir