ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur’dan Anneler Günü mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Anneler Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Eklenme:10.05.2019 / 16:16          Güncelleme:10.05.2019 / 16:16

Fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direkleri olduğunu belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

“Karşılıksız sevmenin en güzel örneği olan annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Çocuklarının saadeti ve geleceği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan anneler, sevgi ve şefkatin, cömertliğin yegâne kaynağıdır. Onun sesiyle gecemiz gündüz olur, kışımız bahar olur. Onun şefkatiyle acılarımız hafifler, kederlerimiz dağılır, hüznümüz sevince döner. Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır. Acılarımızı azaltan, sevinçlerimizi çoğaltan, yemeyip yediren, giymeyip giydiren, evlatlarının başarısı, huzuru ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimizi yılın bir günü değil, her günü hatırlamalı, sevgi ve saygı göstermeliyiz.

Bu toprakların yetiştirdiği en büyük ozanlardan biri olan Âşık Veysel annesi için şöyle diyor;
‘…Veysel der kopar mı Analar bağı
Analar doğurmuş ağayı, beyi
İşte budur sözlerimin gerçeği
Okuttu, öğretti, büyüttü anam…’

Anneler Günü vesilesiyle, evlatlarını, eşlerini vatan uğruna şehit veren, acıları acılarımız olan annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan evlatlarının annesi değerli eşlerine ve annelerine her zaman sahip çıkacağımızı vurgulamak isterim. Dua ve desteğini her zaman yüreğimde hissettiğim annem ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir