ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vali Deniz'den Başkan Çerçi'ye tebrik ziyareti

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Eklenme:09.05.2019 / 18:23          Güncelleme:09.05.2019 / 18:23

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Valisi Ahmet Deniz’i makamında ağırladı. Başkan Çerçi’ye yeni dönemde başarılar dileyen Vali Deniz, burada yaptığı açıklamada, “Kendisine yeni dönemde hayırlı olsun diyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşımızın gönlüne dokunmak amacıyla Manisamızda çalışmalarda bulunacağız” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Çerçi ise birlikte güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti. Başkan Çerçi, “Valimiz ile geçtiğimiz dönemde sorunların çözümü noktasında birlikte güzel çalışmalar yaptık. Bu dönemde de devlet ve millet için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir