ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler’ de Emlak Vergisi ilk Taksit tahsilatı başladı

Şehzadeler Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) 2019 yılı 1.taksitlerinin tahsilatına başladı. Emlak vergilerinin 1.taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşların mağdur olmamaları için ödemelerin son güne bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Eklenme:08.05.2019 / 15:41          Güncelleme:08.05.2019 / 15:41

Şehzadeler ilçesi emlak ve çevre temizlik vergisi 2019 yılı 1. taksit ödemelerinde tahsilatlar başladı. 1 Mayıs tarihinde başlayan ödemeler için son gün 31 Mayıs olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Şehzadeler ilçesine ait emlak ve çevre temizlik vergisi 2019 yılı 1. taksit tahsilatlarını 1 Mayıs tarihi itibarı ile almaya başladık. Vatandaşlarımız yoğun bir şekilde ödemelerini gerçekleştiriyor. Ödemelerin tahsil edilebilmesi için son tarih 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar olacak. Vatandaşlarımız ödemelerini Türkiye’de ki tüm PTT şubelerinden Posta çeki hesabı ile yapabilecekleri gibi Halkbank ve Denizbank’ın tüm şubelerinden, online işlemlerinden ve ATM’lerinden yatırabilirler. Ayrıca belediyemizin zemin katında bulunan emlak tahsilat servisi veznelerine de yatırabilirler. Beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de belirli noktalarda vezneler açtık. Şuan Çobanisa, Karaağaçlı ve Karaoğlanlı da tahsilat hizmetimiz yapılabilmektedir. ” dedi. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir