ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Akın’dan Turgutlu’nun kırsal mahallelerine çıkarma

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ilçenin merkeze uzak kırsal mahalleleri olan Karaoluk, Baktırlı, Sivrice ve Karaköy mahallerini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Eklenme:25.04.2019 / 16:31          Güncelleme:25.04.2019 / 16:31
Mahalle ziyaretlerine devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, bu defa merkeze uzak kırsal mahallelere adeta çıkarma yaptı. Birim müdürleri ile birlikte sabah saatlerinde sırayla Karaoluk, Baktırlı, Sivrice ve Karaköy mahallelerine ziyarette bulunan Başkan Akın, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Akın “Merkeze uzak kırsal mahallelerimiz olan Karaoluk, Baktırlı, Sivrice ve Karaköy’de vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istek talep ve şikayetlerini dinledik. Karaoluk ve Sivrice Mahallemiz düğünlerde ve cemiyetlerde sıklıkla kullanılan üstü kapalı bir alan talep ettiler. Uygun alanları gezdik. Birim müdürü arkadaşlarımız ve muhtarlarımız ön fizibilite çalışması yapacaklar. İmkanlarımız dahilinde bu alanları bu mahallelerimize kazandırmak istiyoruz. Baktırlı mahallemizde yağmurlardan dolayı kayma tehlikesi bulunan bir evimiz vardı. İstinat duvarı ve gerekli önlemleri alma adına çalışmalar yapılacak. Karaköy muhtarımızın da muhtarlık binası tadilatı için istekleri oldu. Bunu da en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Kırsal mahallerimizin sorunlarını biliyoruz, yakından takip ediyoruz. Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Uzak yakın ayrımı demeden 61 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz" dedi.
Karaoluk Mahalle Muhtarı Mustafa Arın, Baktırlı Mahalle Muhtarı Mehmet Sivrikaya, Sivrice Mahalle Muhtarı Ramazan Yavuz ve Karaköy Mahalle Muhtarı Ali Süzer de yapılacak olan çalışmalardan memnuniyet duydukları ifade ederek, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a ve ekibine teşekkür etti.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir