ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Kadınlardan Başkan Çelik'e Tebrik Ziyareti

AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti.

Eklenme:23.04.2019 / 10:28          Güncelleme:23.04.2019 / 10:28

AK KADINLARDAN BAŞKAN ÇELİK’E TEBR

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  tebrik ziyaretleri kapsamında AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve yönetimini ağırladı. Başkan Şentürk, ziyaretlerinin tebrik amaçlı olduğunu ifade ederek, “Teşkilatımızla birlikte bu seçim boyunca canı gönülden çalıştık. Ömer Başkanımızın her zaman destekçisiyiz. Sonuna kadar da desteklerimizi vereceğiz” dedi.

AK Parti Şehzadeler Kadın Kollarının yerel seçimlerde 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak, ciddi bir çalışma yaptığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Teşkilat mensuplarımıza tüm gayret, destek ve katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.  AK Parti Kadın Kolları Teşkilatlarının çok güçlü ve dinamik olduğuna değinen Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti’nin elde ettiği tüm seçim başarılarının arkasında onların ciddi emekleri var. Bu bağlamda da Şehzadeler Kadın Kolları Teşkilatımız da büyük bir gösterdi, yanımızda oldu. Başta başkanım olmak üzere tüm yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler de bu desteğe, ilgiye layık olabilmek için gece gündüz demeden, aziz şehrimize hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. İnşallah yeni dönemde de en güzel hizmetleri el birliğiyle yapabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz.” 

  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir