ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Cumhur İttifakı Gördes Heyetinden Başkan Çelik'e Tebrik

Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol, beraberindeki Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarıyla birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek , 31 Mart seçimleri nedeniyle tebrik etti.

Eklenme:17.04.2019 / 19:41          Güncelleme:17.04.2019 / 19:41

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart seçimlerinin ardından bir kez daha göreve seçilmesi nedeniyle tebriğe gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP Gördes İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri de Başkan Çelik’i ziyaret ederek, iyi dilek ve temennilerini iletti.  Ziyarette konuşan Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol  “Gördes MHP ve İlçe Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve yönetimleriyle, Gördes Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerimiz birlikte sizleri ziyarete geldik.  Hayırlı olsun, sizleri tebrik ediyoruz.  Cenabı Allah’tan başarılarınızın devamını diliyoruz. Rabbim mahçup etmesin.” dedi.

“AKYOL GÖRDES’TE BAŞARILI HİZMETLERE İMZA ATMIŞTIR”

Misafirlerine nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu; “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Gördes’te de Cumhur İttifakı’nın güzel bir birlikteliği oldu ve çok şükür bu birliktelik devam ediyor. Bugün tam kadro misafirlerimizi belediyemizde ağırlamak da benim için ayrıca mutluluk vesilesi oldu. Allah izin verirse önümüzdeki günlerde biz de iade-i ziyarette bulanacağız. Gördes; küçük, şirin ama çok sevdiğimiz ilçelerimizden biri. Belediye Başkanımız çok başarılı bir belediye başkanı. Gördes’e yapılacak hizmetlerde gösterdiği çabayı, gayreti, heyecanı bizzat biliyorum. Çok da güzel hizmetlere imza attı. İnanıyorum ki yeni dönemde de bu birliktelikle birlikte daha büyük, başarılı hizmetlere imza atacaktır. Nezaketleri ve ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.”  

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir