ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten ilk ziyaret Vali Deniz'e

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi ziyaretini, Manisa Valisi Ahmet Deniz’e gerçekleştirdi. Başkan Çelik “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Valimizin rehberliğinde, katkı ve destekleriyle Şehzadeler Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz.” dedi.

Eklenme:10.04.2019 / 14:26          Güncelleme:10.04.2019 / 14:26

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından mazbatasını alarak, yeni dönem için görevine başladı. Başkan Çelik mazbatasını aldıktan sonra ilk resmi ziyaretini Manisa Valisi Ahmet Deniz’e gerçekleştirdi. Cenabı Hak’kın takdiri ve Şehzadeler halkının teveccühü ile bir dönem daha Şehzadeler halkının hizmetkârı olarak görevlendirildiklerini kaydeden Başkan Çelik,  Vali Deniz’e kendilerini kabulleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan Çelik,  şöyle dedi;  “İlk resmi ziyaretimizi Sayın Valimize gerçekleştiriyoruz. Sayın Valimiz devletimizin ve hükümetimizin Manisa’daki en üst amiri, bizlerin başı, büyüğü. Şüphesiz ki devletin valisinin bizlerin yanında olması, bize ışık tutması, bizim açımızdan son derece önemli. Bu noktada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Valimizin rehberliğinde, katkı ve destekleriyle Şehzadeler Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Bugüne kadarki katkı ve destekleri için Sayın Valimize Şehzadeler halkı adına teşekkür ediyorum.  İnanıyorum ki bundan sonra da büyük bir uyum ve ahenk içerisinde, el birliğiyle, daha güzel hizmetleri yapabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz.  Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.”

VALİ DENİZ TEBRİK EDİP, BAŞARI DİLEDİ

Başkan Çelik’e yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Manisa Valisi Ahmet Deniz ise “Allah utandırmasın. Zaten birlikte çalışıyorduk.  Yeni bir belediye kurmak zordur. Kaymakamlıklardan bunu biliyoruz. Vatandaşlarla, kurumlarla güzel bir diyaloğunuz var.  Bundan sonraki çalışmalarınız için başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir