ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi Miraç Kandilini Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gece; Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur” dedi.

Eklenme:02.04.2019 / 15:13          Güncelleme:02.04.2019 / 15:13

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutladı. Başkan Çerçi yayınladığı mesajda,  “Mübarek üç ayların içinde bulunduğumuz bu günlerde, ‘Miraç Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Miraç, Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkunu simgeleyen bu gecenin özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk ve yüce mertebelere erişmek vardır. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını diliyorum. Tüm İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandili’ni kutlar, bu mübarek gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir