ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik Miraç Kandilini Kutladı

Tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bu mübarek gecenin derin bir iç yolculukla, insanlık âlemine yeni bir kapı açmamıza vesile olmasını diliyorum” dedi.

Eklenme:02.04.2019 / 14:59          Güncelleme:02.04.2019 / 14:59

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Miraç, sevgili peygamberimizin (SAV) , Cenab-ı Hakkın daveti üzerine Cebrail’in (AS) rehberliğinde Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksaya ve oradan semaya, yüce âlemlere ve ilahi huzura yükselişidir, pek çok ilahi hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran manevi bir yolculuktur. Miraç, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) in şahsında “İnsanlığa açılan sınırsız bir yükseliş ufku; varlığın özüne yolculuktur” Miraç hadisesi bu anlamlarıyla hayata ışık tutmakta, dünya ve ahiret saadeti ekseninde sonsuz fırsatlar sunmaktadır. Tüm dünyada insanlığın bugün yaşamakta olduklarını ve dünya düzenini Miraç’ın ışığında yeniden değerlendirmeliyiz. Daha çok kazanmak hırsıyla maddeye hükmetmeye odaklanmış eğitim şekli ve bu amaçla eğitilmiş insanların kurduğu yeni bir dünya düzeni ve oluşturdukları hâkim medeniyet, insanı ilim ve teknolojide önemli bir noktaya getirmiş olsa da; iç âlemde yaratılan manevi boşluk sebebiyle insanı huzura, adalete, yardımlaşmaya, paylaşmaya, sevgiye muhtaç ve birbirinin kanını emen, canını alan süfli yaratıklara dönüştürmüştür. Müslüman olarak İslam’ın sunduğu kurtuluş mucizesine sahip olmamız sebebiyle bu batağın hayat bulmasında en büyük sorumluluk payı bizimdir. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin İslam âlemine, insanlığa ve hemşerilerime hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir