ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Baybatur’dan Miraç Kandili mesajı

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Hakikatin habercisi, âlemlere rahmet olan sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in hikmet ve müjdeyle dolu manevi yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, gönüllerimizdeki manevi yolculuğun da pusulasıdır” dedi.

Eklenme:02.04.2019 / 14:47          Güncelleme:02.04.2019 / 14:47

Mübarek üç aylar içerisinde yer alan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili’ne erişmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin Receb'in 27. gecesi Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eden Miraç, Hz. Peygamberin şahsında insanlığa sunulmuş ulvi bir yükselişin sembolüdür. Peygamberimiz (S.A.V.), çıktığı bu kutsal yolculuktan boş dönmemiş, beş vakit namaz bu gecede farz kılınmış, Bakara Suresi’nin son 2 ayeti kendisine tebliğ edilmiş ve şirk koşmayan herkesin cennete gireceği müjdesi verilmiştir. Miraç mucizesi, tüm Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. İç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi yenileme, geleceğimizi Allah’ın rızası doğrultusunda planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunar. Miraç’ın bizleri arındırması; iç huzurumuzu, muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılması ve bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesi duasıyla; Manisalı hemşehrilerimin ihsan, bereket ve feyiz dolu Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, tüm İslam âlemi ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.''

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir