ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi Çanakkale zaferini kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştiren, dünyada eşi benzeri olmayan bir zaferdir.” dedi.

Eklenme:18.03.2019 / 00:28          Güncelleme:19.03.2019 / 12:08

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu zaferin vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtı olduğunu dile getirdi. Başkan Çerçi mesajında, “Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştiren, dünyada eşi benzeri olmayan bir zaferdir. Bütün imkânsızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk Milleti, tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ gerçeğini kabul ettirmiş ve bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine boyun eğmeyeceği mesajını vermiştir. Yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlıklarla kazandığı bu zaferin önemi gençlerimize ve gelecek nesillere yeterince anlatılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”  

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir