ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Çanakkale Türk Milletin yeniden dirilişi olmuştur

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Çanakkale Deniz Zaferini 104. yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında “Çanakkale bu Milletinin yeniden dirilişi olmuştur” dedi.

Eklenme:17.03.2019 / 14:19          Güncelleme:17.03.2019 / 14:19

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Çanakkale Deniz Zaferi 104.yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.  Çanakkale Zaferi’nin Türk Milletinin yeniden dirilişi olduğunun ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Dünyada başka bir benzeri olmayan Çanakkale savaşları Türk Milletinin yeniden dirilişinin sembolü olmuştur. Aynı zamanda Dünyada ki tek en centilmen savaş olarak nitelendirilen Çanakkale savaşlarında Kahraman Türk askerleri savaş esnasında düşmana karşı hem yiğitliğini hem de Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstermiştir. 57 bin canın toprağa düştüğü, metrekareye 6 bin merminin sığdığı kanla sulanmış olan topraklar Türk’ün gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale Zaferi bu milletin yeni dirilişi olmuştur. Bu aziz Millet 1915’ ten günümüze kadar gelen hainleri 15 Temmuz gecesi bir kez daha alt ederek Dünya’ ya karşı nasıl bir millet olduğunu bir kez daha göstermiştir. 104 yıl önce yaşanan Çanakkale Destanını bizler bugün nasıl hafızalarımızda diri tutuyorsak, 15 Temmuz Destanı da bundan 100 yıl sonra gelecek nesillerimizin hafızlarında dip diri duracaktır. Geçmişte bu cennet vatanı hainlere teslim etmeyen Kahraman Türk Milleti, bundan sonra da aynı bilinçle savunmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Deniz Zaferinin 104.yılında başta Gazi Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir