ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Yunuskent'te 2. kuralar çekildi

Yunusemsre Beledisyesi’nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yürüttüğü dev konut hamlesi Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında 2+1 dairelerin konut belirleme kurası yapıldı.

Eklenme:13.03.2019 / 18:36          Güncelleme:13.03.2019 / 18:36

5500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesinin 2. etabında 2+1 438  konutun hak sahiplari arasında yapılan şerefiyeli maliyetli kura töreni Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde yapıldı. Törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti MKYK Üyesi  Manisa Milletvekili Murat Baybatur, TOKİ Uzmanı Eray Hatipoğlu, İlçe Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlkcan Durmaz, Yüklenici Firma Yetkilileri, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve hak sahipleri katıldı. 

2. ETAP KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 2. etabın kısa süre içerisinde tamamlanacağını müdeleyerek, “Toplu konut projelerimiz devam ediyor. İlk etabı teslim ettik. 2. etapta bloklar tamamlanıyor. 3. etabın bavuruları da başladı. Akgedik’te bir şehir inşa ediyoruz. Burada 5500 konut yapacağız. Yine Gürle OSB Kent projemiz için çalışmalarımız sürüyor. Yine o bölgede yeni sanayi alanları üretiyoruz. Sizler için çalışıyoruz. Dar gelirli vatandaşımızı ev yapma gayretindeyiz.” diye konuştu.

PROJELERİN DEVAMI GELECEK

AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur da bu projede emeği geçen Başkan Çerçi ve ekibini kutlayarak şunları söyledi: “Başkanımızın gayretiyle çok güzel bir projeye imza atıldı. Çıkmayanlar üzülmesin. Bu projelerin devamı gelecek. Özellikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni bir şehir inşa ediyor. Allah evlerinizde ağız tadıyla evlerinizde yaşamayı nasip etsin.” Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da bundan sonra işleyecek süreç hakkında hak sahiplerini bilgilendirdi. Önümüzdeki günlerde örnek dairenin belirlenen gün ve saatlerde gezebileceğini söyledi.

İLK KURALARI BİRLİKTE ÇEKTİLER

Manisa 3. noter nezaretinde yapılan kura çekiminde ilk olarak şehit ailesi olan hak sahiplerinin kuraları çekildi. Protokol üyeleri ilk kuraları birlikte çekerek hak sahiplerinin mutluluğuna ortak oldu.

LİSTELER BELEDİYE VE TOKİ’NİN SİTESİNDE YAYINLANIYOR

Hak sahipleri konutların belirlendiği listeye TOKİ’nin resmi web sitesi www.toki.gov.tr ile Yunusemre Belediyesi resmi sitesi www.yunusemre.bel.tr adresinden ulaşabilir.

2. ETAP PROJESİNDE;

2 kısım halinde ihale edilen 2. etap projesinde 1503 konut, 25 işyeri, 1 cami, 12 derslikli ilkokul, 12 derslikli ortaokul, altyapı ve çevre düzenlemeleri yer alıyor.

TÜM PROJELER TAMAMLANDIĞINDA;

Bir milyon 550 bin metrekare alan üzerine kurulacak Akgedik Yunuskent’te 5 bin 500 konut, 21 eğitim kurumu, 2 hastane, 1 pazaryeri, 7 ibadethane, 14 çocuk oyun parkı, 5 ticaret merkezi, 7 kent meydanı ve pek çok yatırım hayat bulacak.

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir