ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik’ten Selimşahlar’a müjde

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Selimşahlar sakinlerine yeni bir yatırımın müjdesini verdi. İçinde spor alanları ve açık düğün salonunun bulunduğu bir projeyi yeni dönemde mahalleye kazandıracaklarını kaydeden Başkan Çelik “Projemiz hazır. Tesisin yapılacağı alanın tapusunu alır almaz, yatırımımızı gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Eklenme:13.03.2019 / 00:18          Güncelleme:13.03.2019 / 00:18

Selimşahlarda vatandaşlar ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, mahalle sakinlerine yeni bir yatırımın müjdesini verdi. Bu dönem mahalle sakinlerinin kendilerinden bir halı saha talep ettiğini hatırlatan Başkan Çelik, bu konuda yer sıkıntısı yaşadıklarını hatırlattı.  “Selimşahlara bir halı saha yapmak için çok uğraştık” diyen Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “ Gençlerimiz bize sosyal medyadan ulaştı, bizim de sözümüz vardı. Ancak Selimşahlar’ da şöyle bir sıkıntımız var; belediyemize ait yer problemi var. Bu yer problemini çözmek için çok uğraştık. Önce hazineden buradaki bir yerin bize tahsisini istedik, ret cevabı geldi.  Bunun üzerine belediyemize ait şehir merkezinde belli yerleri hazineye veriyoruz. Karşılığında buranın tapusunu alıyoruz. Projemizi yaptık, takas işlemleri tamamlanır tamamlanmaz ihalemizi yapacağız”

PROJEDE NELER VAR?

Selimşahlar’a yeni dönemde yapacakları projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan Çelik “ 3 bin 950 metrekarelik bir alana bir adet futbol sahası yapacağız. Beton üzerine akrilik zemin kaplamalı bir adet karma voleybol ve basketbol sahası, karo döşemeli bin 500 metrekare alana yazlık açık düğün salonu ve dört soyunma odası ile ofis, kafeteryanın bulunduğu hizmet binası yapacağız.  Tapu belediyemize geçmek üzere. Projemiz hazır. Tesisin yapılacağı alanın tapusunu alır almaz yatırımımızı gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir