ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik: Cumhur İttifakı Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Manisa Şubesini ziyaret ederek, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeni ile Cumhur İttifakı için destek istedi.

Eklenme:15.02.2019 / 13:33          Güncelleme:15.02.2019 / 13:35

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik, seçim ziyaretleri kapsamında Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı İrfan Dinçer ve yönetimini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı adayları için Manisa genelinde destek istedi. Ziyaret esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten eşlik etti.

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in seçimlerden galip çıkması için yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade ederken, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’ de Türkiye genelinde kurulan ittifakın yerelde de en iyi şekilde oluşması gerektiğini ifade etti.

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGESİDİR”

31 Mart yerel seçimlerinin, Belediye Başkanlığı seçimlerinden öte ülke için önemli bir seçim olduğunu ifade eden Başkan Çelik “31 Mart seçimlerin Ülkemiz ve gönül coğrafyamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu bağlamda başlatmış olduğumuz seçim ziyaretlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.  Biz sivil toplum kuruluşlarımızı çok önemsiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızı şehrimizin yönetiminde bir figüran olarak değil bir aktör olarak haline getirdik. Sürekli olarak fikir alış verişlerimiz oldu. Ortak projeler hayata geçirdik. Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Biz bugün Cumhur İttifakının adayıyız. Ancak her görüşten vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Gezdiğimiz her yerde farklı görüşlere sahip vatandaşlarımız tercihlerini bizden yana kullanacaklarını zaten ifade ediyorlar. Buda bizim adaletle şehrimize hizmet etmemizden kaynaklanıyor. Bilindiği gibi Cumhur İttifakı bir Belediye Başkanlıklarında koltuk sayılarını arttırmaya yönelik bir seçim değil. Küresel emperyalist güçlerin ülkemize karşı büyük saldırıları var. 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Ekonomik saldırıları hep birlikte gördük. Bu saldırıların artması neticesinde MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin birliği beraberliği ve bütünlüğü için bir araya gelerek Cumhur İttifakını kurdular. Bu bağlamda da Manisamız Cumhur İttifakı kapsamında seçimlere giriyoruz. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 17 ilçemizde büyük başarı elde edeceğimize inanıyoruz. Bu noktada sizlerin bugüne kadar ki destekleriniz teşekkür ediyoruz” dedi.

“TÜMSİAD olarak Cumhur İttifakının yanındayız”

TÜMSİAD olarak her zaman ülkenin ve devletin yanında olduklarını ifade eden TÜMSİAD Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer “TÜMSİAD vatan, devlet ve milleti için çalışan bir kuruluştur. Önceki seçimlerde de biz her zaman devletin bakasının yanında olduğumuzu açıkça gösterdik. Biz her zaman Cumhurbaşkanımızın ve Devletimizin yanındayız. Bu süreçte Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Eğer bu seçimlerde Büyükşehirler kaybedilirse, Başkanlık sistemi sorgulanır’ sözünü çok önemsiyoruz ve değer veriyoruz. Bu seçimlerin anahtar sözcüğünün bu olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle özellikle İstanbul ve Ankara’nın Cumhur İttifakında kalması gerekiyor. Manisa’da da Cengiz beyin hizmetlerini de görüyor ve takdir ediyoruz. Şehzadeler ilçesinde de yapılan çalışmaları görüyoruz. Cumhur İttifakı Manisa içinde Türkiye içinde iyi olacak. Bizler Cumhur İttifakının yanında ve tam destekçisi olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir