ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vali Deniz Gazeteciler Gününü Kutladı

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eklenme:09.01.2019 / 22:09          Güncelleme:09.01.2019 / 22:09

Vali Deniz mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik;  halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının teminatı olarak dünyada ve ülkemizde en zor meslekler arasında yer almaktadır.

Demokratik hayatın vazgeçilmezi olan gazetecilik mesleğini gece gündüz demeden, karşılarına çıkan güçlükleri aşarak üstün bir görev anlayışıyla yerine getiren basın mensupları demokratik hayatın güçlenip gelişmesinde, ilin tanıtımında, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesinde, kamuoyu oluşturulmasında ve kamu kurum ve kuruluşlarının denetlenmesinde etkin rol oynamaktadırlar.

Halkımızın gözü, kulağı ve sesi olarak kamu görevi gören basın mensuplarımızın hızla gelişen teknolojiyi kullanmaları ve internet haberciliğinin yaygınlaşması gazeteciliği daha etkili kılmaktadır. Bu etkililik gazetecilerin sorumluluğunu daha da artırarak, basın meslek ilkelerine, insan haklarına ve kişilerin özel hayatına daha fazla özen gösterilmesini gerektirmektedir.

Bu özel günlerinde Manisalı gazetecilerimiz başta olmak üzere, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler diliyor, şehit gazetecileri de rahmet ve saygıyla anıyorum.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir