ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Bir Nefes Sıhhatle 17 bin kişi ziyaret edildi

​Şehzadeler Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlatılan ‘Bir Nefes Sıhhat Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor. Belediye bünyesinde oluşturulan Halkla İlişkiler ekibinin her hafta hastanelerde yatan hastaları ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Çelik “Şubat ayında başlayan projemiz kapsamında bu güne kadar 17 bin ’den fazla hastamızı ziyaret ettik” dedi.

Eklenme:03.01.2019 / 12:43          Güncelleme:03.01.2019 / 12:43

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz yıl Şubat ayında Manisa’da başlattığı bir ilk olan ‘Bir Nefes Sıhhat Projesi’ aralıksız olarak devam ediyor. Proje kapsamında Merkezde bulunan hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret eden Belediye ekipleri, belediye tarafından hazırlanan hediye çantaları hastalara takdim ediyorlar. Projenin hayata geçtiği Şubat aynıdan bu yana 10 aylık süreçte 17 bin’ den fazla hasta ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehzadedeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Belediye olarak Manisa’da bir ilk olarak hayata geçirmiş olduğumuz ‘Bir Nefes Sıhhat’ projemiz kesintisiz olarak devam ediyor. Projemiz kapsamında bünyemizde kurduğumuz halkla ilişkiler ekibimiz, Manisa merkez ilçelerinde ki hastanelerde yatan hastalarımızı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, onlara belediyemiz tarafından hazırlanan hediyeleri takdim ediyorlar. Bu sayede hastalarımızın varsa sorunları not edilerek çözümü noktasında çalışmalar yapıyorlar. Ekibimiz yapmış olduğu ‘Bir Nefes Sıhhat’ ziyaretleri kapsamında bugüne kadar 17 binin üzerinde vatandaşımızı ziyaret ederek hediyelerimiz takdim ettiler. Projemiz aralıksız olarak devam edecek” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir